Välkommen till ‘Vergic CX Inspiration Day 2019’ | 15 maj | Stockholm

Digitalisera och bli en vinnare

Vi vill bjuda in dig till inspirerande föreläsningar under en eftermiddag på Filmstaden Sergel, Hötorget i Stockholm. Vi har samlat några av Sveriges ledande personer inom Customer Experience och AI/Bots som kommer dela med sig och inspirera.

Lyssna på några av branschens ledande CX experter kring digitalisering av kundmöten:

  • Brandon Jones, IBM iX
  • Victor Esteka, Clas Ohlson
  • Jan Wärmlind, Vergic
  • Rickard Janz, Vergic

Om eventet

Digitaliseringen blir en allt större del av vår vardag. Första mötet med företag och organisationer sker oftast via digitala kanaler men det är sällan som verksamheten är rustad för att digitalt möta kunden på bästa sätt.

60% av kunder som ringer ett företag eller en organisation började sin kundresa online. Varför tvinga dem offline?

Vilka är verktygen du bör ha för att bli en vinnare? Vilka är de rätta förväntningarna på AI och Bottar när man automatiserar? Vilka är baksidorna och var finns de största vinsterna? Vi berättar även om hur automatisering bidrar till att din personal får möjlighet till än mer kvalificerade kundmöten.

Program

14.00 – Start

14.15 – Välkommen, Rickard Janz

14.30 – Digitalisera och bli en vinnare, Jan Wärmlind

15.00 – AI lessons in CX, Brandon Jones, IBM iX

15.30 – Paus

15.45 – AI baserad kundservice, Rickard Janz

16.00 – Clas Ohlsons resa för att möta förändrade kundbeteenden, Victor Esteka

16.20 – Sammanfattning, Rickard Janz

16.30  – Mingel och mat på närliggande restaurang

Tid & plats

  • Onsdagen den 15 maj, kl 14.00 – 17.00
  • Filmstaden Sergel, Hötorget
  • Eventet följs av mingel och enklare mat på restaurang kring Hötorget (plats meddelas senare)

 

Talare


Brandon Jones
Nordic Leader at IBM iX

Brandon är en kreativ ledare vars affärsmässiga nyfikenhet gjort honom till en pionjär inom digitala områden, hårdvara, mobila lösningar, IoT samt kognitiva tekniker. Brandon har en bred erfarenhet från en mängd bransch- och affärsprocesser.

Brandon började sin karriär som industridesigner och upptäckte snabbt hur digitala verktyg bidrar till att bygga bättre produkter. 20 år och hundratals digitala produkter och tjänster senare, tröttnar han inte på att förbättra kunders, medborgares och anställdas erfarenheter.

På IBM iX lägger Brandon grunden för de människor, regler och plattformar som möjliggör våra kunders digitala transformation. Han är en coach och bidrar aktivt i alla steg från konceptutveckling till realisering.

 


Jan Wärmlind
Director Business Development, Vergic

+25 års erfarenhet i olika chefs & customer experience roller på företag som
Trygg-Hansa, H&M, Genesys och IKEA. Idag arbetar han på Vergic och hjälper organisationer att leverera en än mer digital kundupplevelse. Jan är även författare till boken ’Kundmatchen 1-1’ och en av personerna bakom Youtube-kanalen ’Digitala CX spaningar’.

 


Victor Esteka

Partner Manager & Business developer

Victor driver affärsutveckling med fokus på att utveckla partnersamarbeten med bla. MatHem och ’Clas Fixare’ inom Clas Ohlson. Victor har en bred insikt och erfarenhet från en rad olika positioner inom retail efter bla. 12 år på Clas Ohlsson varav 10 år i butiksledet.

 


Rickard Janz
VP Marketing & Sales, Vergic

Rickard har en bred, entreprenöriell bakgrund inom området digital kundinteraktion och har jobbat med det från både en konsultroll och ett marknads och försäljningsperspektiv. Rickard brinner för att skapa långvariga kundrelationer och kundnytta från såväl produkt som paketeringsperspektivet.