Inbjudan till föreläsning, Nöjda besökare – på riktigt – hur får man det?

Vill du att dina besökare ska känna sig sedda – i precis rätt tillfälle för dem? Vill dina besökare få ett personligt bemötande? Vill du radikalt öka din konverteringsgrad och få ännu fler nöjda kunder?

Vill du göra detta med en lösning som inte kräver tunga investeringar eller ändringar i dina nuvarande it-lösningar? Och med ett business case som är så fantastiskt att man bara vill hjula runt och skratta ut sin glädje?

AlexLåter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Kom och ta del av de senaste trenderna inom användarbeteende och inspireras av exempel från verkligheten. Under seminariet presenteras en studie i Skåne genomförd av Knowit och Vergic under våren 2014. Ansvarig för undersökningen är Jesper Aubin, från Hyper Island. Jesper har erfarenheter från fysisk kundvård i form av butikschef på Gant och kökschef på Babel och har de senaste åren drivit ehandelssiter och brinner nu för att hjälpa företag och organisationer att erbjuda samma kundvård på webben.

Utöver Jespers undersökning med koppling till aktuella trender för användare så presenteras att antal konkreta fall där svaren varit kraftigt jakande på ovan inledande frågor. Presentatör av detta är Alexander Lunde från Vergic, som är VD och grundare för Vergic.

När: 2014-06-24, Frukost 07:30-08.00 och seminarium 08.00-09:30
Var:
 Knowit, Stortorget 9, Malmö
Frågor? Kontakta gärna Johan Strid

>> Registrera dig här