Vergic söker en projektledare för AI- & digitaliseringsprojekt

Vill du arbeta med några av nordens starkaste varumärken och bidra till deras digitaliseringsresa? Då har vi jobbet för dig!  Vi söker en projektledare med teknisk kompetens och ett brinnande intresse för AI & digitalisering. I din roll kommer du att delta i processen från pre-sales till att driva våra kund- och partnerprojekt. Är du bra på att driva projekt och samtidigt kommunicera både nytta och tekniska lösningar så är du sannolikt den vi söker!


shutterstock_129822224

Vergic erbjuder en unik, molnbaserad, webbapplikation som hjälper företag, organisationer och offentliga sektorn med att kommunicera med sina digitala kunder på webben och mobilt i realtid, så att de kan erbjuda service som om det var ett möte i den verkliga världen.

 


Roll

Tjänsten som projektledare är baserad i Malmö. Du kommer att vara en del av vårt leverans- och supportteam och kommer att arbeta direkt med våra kunder, framtida kunder, partners, men också med försäljning- och utvecklings teamen. Du kommer att hantera projekt för både nya och befintliga kunder, delta i pre-sales aktiviteter och olika anbudsprocesser.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat

  • Driva leverans- och integrationsprojekt inom AI & Digitalisering
  • Diskutera tekniska detaljer internt och kommunicera tekniska lösningar externt till kunder eller partners
  • Assistera försäljning och/eller partners i pre-sale aktiviteter och arbeta med estimat och delta i anbudsarbete
  • Hjälpa kunder och partners med systemkonfiguration

Vi vill att du ska ställa höga krav på dig själv, dina prestationer och dina resultat. Samtidigt erbjuder vi en fantastisk möjlighet inom ett spännande och växande företag. Hos oss kommer du att bli en del av ett företag som präglas av tillväxt, innovation och utveckling i en tydlig team-anda. Dina kollegor kommer att utmana dig och bidra till din personliga och professionella utveckling.


Frågor

  • Om du har några frågor, vänligen kontakta Anders Hellström på +46 760 143329 eller maila till jobs@vergic.com.
  • Denna rekrytering hanteras enbart av Vergic AB, och vi vill vänligt men bestämt avvisa alla samtal från rekryterings- och konsultföretag.

 

Vergic grundades 2007. Idag är vi 25 anställda med huvudkontor i Malmö med säljkontor i Stockholm. Våra kunder är spridda över Europa och USA. År 2011 vann Vergic Engage Platform den internationella tävlingen “Innovation Venture Partner Program” som hölls av CGI Global – en tävling med över 1.000 deltagare. Idag erbjuder vi vår marknad genom direktförsäljning och vårt partnernätverk bestående av bla ATEA, Softronic, Advania, Enghouse Interactive, WebHelp och NICE inContact.